2008. június 10., kedd

Orosz torta csodák:)






Torták Oroszországból!


A párom kérte süssek már Nekik vmi fini tortát. Gondoltam körül nézek milyet is süssek? Aztán ezekre bukkantam és megkérdeztem melyiket szeretné......:) Hát mondjuk ez!-felelte:)

2008. június 9., hétfő

Egy esős nap.....

Laura


Réka
A nap két főszereplője az eső, és Réka lányom.
A mai napom csapni való volt. Reggel miután elvittem a csemetéket a "munkahelyükre" 3 órán keresztül kerestem a telefonomat.Aztán miután feladtam a keresést, gondoltam elkezdek takarítani, rögtön megtaláltam:) Mint utóbb kiderült, a Réka játszott vele, és eldugta a Lulu párnája alá....én meg hiába hívtam nem hallottam, mert a párna és a paplan elnyomta a hangot!
Majd elindultam a városba elintézni a dolgomat, és az eső mindig akkor esett amikor kiléptem az utcára. Persze, az optimista ember nem visz esernyőt.....mert amikor elindultam még nem esett.
Délután megnéztem a zeneiskolát,és örömmel vettem tudomásul, hogy a Laura felvételt nyert oboa szakra. Hát kiváncsi leszek, hogy fog neki tetszeni, nagyon szeretne megtanulni rajta játszani. Ha elég kitartó és szorgalmas lesz,akkor biztos nagyon fogja élvezni.

2008. június 8., vasárnap

Jecsmen Béla emlékére

Köszi Gree! Bár ma nem is írtam, mert sajnos reggel szomorú hírt kaptam! Elment egy ismerősöm, ma reggel.
Tulajdonképpen ma ma?, tegnap hisz már elmúlt éjfél:) nagyon jó napom volt. Lett egy új blogom, és a Portugálok is győztek az első meccsükön.
Nagyon szeretem a focit, persze csak az igényes és jó futballt. A másik kedvenc a Formula-1, és a Ferrari....
Furcsa, nekem sohasem volt Naplóm! Ez vmi hasonló dolog lesz, csak nyilvános!